Koettua · Yleistä höpinää

Hyvää Ystävänpäivää!

Darwin Bell / Foter.com / CC BY-NC

Ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen näen ilman silmälaseja. Elämä on ihmeellistä! Kävin eilen laserleikkauksessa Eye Careliassa ja pääsin kertaheitolla eroon silmälaseista.

Tänä kun kävin koirien kanssa lenkillä, totesin että olen samalla kasvanut pituutta n. 30 cm, tai siltä se ainakin tuntuu kun taittovirhe korjaantui 🙂

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

6 vastausta artikkeliin “Hyvää Ystävänpäivää!

  1. Vau, onpa mahtavaa että leikkaus onnistui ja näkökin noin pian kohdallaan. Täällä on kans yks taittovikainen ja tosi likinäköinen, n. -6…-7 molemmissa.

  2. Altocumulus, se oli itsellekin yllätys että näkö korjaantui tosiaan kuin taikaiskusta, ihan samantien! Näin heti illalla lähes normaalisti, ainoastaan kirkkaat valot vähän ”hajosivat”. Tänään olen pystynyt jo ajamaan autolla ja olemaan muutenkin ihan normaalisti. Tietty silmät tuntuvat vähän väsyneiltä ja kuivilta, mutta mitään muita oireita ei ole. Suosittelen kyllä tosiaan tuota operaatiota kaikille!

    Paljon muuta maallista jää minulta leikkauksen takia hankkimatta ja vyötä pitää kiristää pitkään, mutta kyllä oma hyvinvointi on ihan hyvä sijoituskohde, sen vuoksi voi vähän tinkiä jostain muusta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s