Endurance-valmennus · kunto nousuun · Sisustusta · virkattua · Yleistä höpinää

Varaslähtö valmennukseen

Se alkaa virallisesti vasta huomenna, Fitfarm Endurance -valmennus. Olen viime viikon potenut flunssaa, ja treenaamiseen on tullut pakollinen tauko. Tänään tunsin itseni jo täysin terveeksi, enkä enää jaksanut levätä, joten läksin kokeilemaan salille valmennuksen saliohjelmaa. Treeni tuntui tosi hyvältä, varmaan pieni tauko tässä välissä teki hyvää kun tuntui niin energiseltä olo.

Ajattelin aloittaa Pro-ryhmässä, kun minulla on jo jonkin verran treenitaustaa ja treenimäärät ovat jo nyt olleet 5-6 treeniä viikossa. Voihan sitä ryhmää sitten vaihtaa jos tuntuu, ettei jaksa tai ehdi harjoitella niin paljon kun pro-ryhmän ohjelmaan kuuluu.

Pro-ohjelmaan siis kuuluu 6 treeniä viikossa. Niistä 2 on lihaskuntotreenejä ja loput aerobista. Ihan hyvältä kuulostaa. Luulen, että Endurance sopii minulle paljon paremmin kun bikini challenge. Juoksu on minun juttu, ainakin tällä hetkellä.

eväät

 

Eväätkin on hommattu jo valmiiksi tulevaksi viikoksi. Ruokavalio tulee sisältämään ainakin paljon kaurapuuroa ja vihanneksia. Ja lisäravinteita. Tänään jo harjoittelin uutta ruokavaliota ja ainakin nyt tuntuu siltä, että energian pitäisi kyllä riittää tiukempaankin treeniin. Varsinkin aamupalalla pitäisi pystyä syömään niin paljon, että ihan hirvittää 🙂

Koska tosiaan en päässyt viime viikolla lainkaan treenaamaan (koirien ulkoilutusta ei lasketa treeniksi kun siinä ei nouse syke eikä tule hiki, paitsi joskus tuskan hiki ;-D), oli minulla aikaa harrastaa vähän käsitöitä.

virkattu kori

Jäin jotenkin ihan koukkuun näihin virkattuihin koreihin. Tällä kertaa syntyi tällainen keväisen vihreä kori.

Virkattu kori, lanka Red Heart Miami 2-kertaisena, koukko 4,5 mm, malli omaa tajunnanvirtaa.

Uusi kori samasta langasta on jo koukulla, en vaan nyt pääse tästä korimaniasta yli.

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Yksi vastaus artikkeliiin “Varaslähtö valmennukseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s