Yleistä höpinää

Haaveilua sateisena lomapäivänä

Tuikun ja Remun blogi on ollut vähän hiljainen, kuten myös käsityöblogi. Vuodatuksella on näemmä joku suurempi ongelma, joten käsityöblogin päivitys ei edes onnistu tällä hetkellä. Olen myös miettinyt koko blogin kuoppaamista, kun on enää niin vähän asiaa siihen aihepiiriin… Toisaalta blogin pito on kivaa, jää jotain päiväkirjamaista itsellekin muistiin ajankulusta.

Mutta kun olen jo Facebookissa ja Pinterestissä. Ja käsityöjuttuja voi laittaa Ravelryyn. Ja Instagramissa voi jakaa kuvia jos siltä tuntuu. Twitteriinkin loin tilin, mutta siellä tyydyn lähinnä seuraamaan muiden twiittejä. Millä ajalla sitä sitten enää bloggaa?

Tämänkin blogin piti käsitellä vain Tuikun ja Remun touhuja, mutta toisaalta olisi kiva postata muustakin elämästä, koirien temput kun nyt ovat päivästä toiseen aika samanlaisia, varsinkin nyt kun me ollaan oltu mökillä… Koirat siis lähinnä touhuavat siellä omia juttujaan: kahlailevat, metsästävät sammakoita, syövät heinää, marhaavat edestakaisin ja juoksentelevat välillä metsässä. Ei siitä kovin suuria tarinoita saa aikaiseksi.

Katsotaan nyt kuinka käy, ehkä jalostan tästä Tuikun ja Remun blogista jonkinlaisen lifestyle-blogin, johon voin raportoida kodin ja mökin remontoista ja sisustuksesta, käsitöistä, koirista ja muuten vaan itseäni kiinnostavista jutuista.

Tykkään muutenkin enemmän tästä WordPressin blogityökalusta kun Vuodatuksesta, josta aika on vähän jo ajanut ohi.

Mutta nyt jatkan haaveilua ja teen vaihteeksi vaikka inventaarion lankakaapissa 🙂 Jos siitä sitten vaikka aloittaisi tämän livestyle-osuuden seuraavassa postauksessa 😉

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s