neulottua · Yleistä höpinää

Lapaset mummon mallilla

Tuli pikatilaus. Henkilöstölehteen tarvittiin joku joulu-aiheinen käsityöohje. Ei tullut heti mieleen mitään muuta kuin yksi lapasmalli, jota mummoni tapasi aina neuloa.

Kaapista löytyi onneksi 7 Veljestä -lankaa sopivan jouluisissa väreissä. Tein vaihteeksi lapaset ”eriparisiksi”. En tiedä mistä ohje on alunperin peräisin, mutta mummoni tosiaan usein neuloi lapasia tällä mallilla.

Lapaset onneksi kelpasivat lehteen ja ne myös vaihtoivat samantien omistajaakin, onneksi sentään ehdin napata tuon kuvan niistä.

Sain myös taas haasteen Kipalta, kiitos vaan!

Haaste menee näin:

1. Kiitä bloggaria, jolta sait haasteen. Kiitos Kipa 🙂

2. Jaa haaste kahdeksalle muulle blogille eteenpäin.

Haastan:

Oranssin
Marsun
Nuntin
Kaisan
Annen
Altocumuluksen
Helmiksen ja
Johannan

Nämä blogit poimin Ravelrystä 🙂

3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan.

OK, kuitti.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

OK, tästä lähtee:

1. Olen tosi hyvä aloittamaan kaikenlaisia projekteja. Innostun jostain asiasta ihan kympillä, mutta alkuinnostuksen jälkeen projektit usein tuppaavat jäämään kesken…

2. Teen usein heräteostoja, joita kadun sitten jälkeenpäin. Herätysvalo/kello tai mikä se nyt lieneekään on juuri tällainen turhake, joka olisi saanut jäädä kauppaan. Se on ruma, iso ja lisäksi inhoan sitä valoa, johon usein herään ennen kuin kello alkaa soida (nyt olen innostunut kelloradiosta, joka toimisi iPhone-telakkana…)

3. Minulla on todella paljon lankaa. Ihan liikaa. Lankoihin tuntuu pätevän tuo sama heräteostomania. Mutta toisaalta en raaski luopuakaan rakkaista langoistani.

4. Rakastan Applen tuotteita.

5. Olen koulussa opiskeluun. Suoritan parhaillaan jo toista erikoisammattitutkintoa ja haaveilen samalla jo seuraavasta opiskelupaikasta. Onneksi nykyään voi opiskella myös työn ohessa.

6. Haluan taitella lakanat aina tietyllä tavalla ja rullata ne sitten tiukkaan pakettiin kaappiin. Mieheni ei voi käsittää tätä outoa viikkaustapaa.

7. Hyvä viini on paheeni.

8. Inhoan syksyä, erityisesti marraskuuta. Masennus ja väsymys alkaa aina viimeistään silloin kun kelloja siirretään ja iltaisin on pimeää. Lumi hiukan helpottaa pahinta ahdistusta, mutta silti odotan kevättä kuin kuuta nousevaa, koko talven.

4 vastausta artikkeliin “Lapaset mummon mallilla

  1. Uijuijui – onpas nätit lapaset. Todella nätit.

    Heh, kyllä mäkin viikkaan lakanat tietyllä tavalla. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s