kunto nousuun · neulottua · Yleistä höpinää

Juostaan hyvän asian puolesta

Juoksuporukka Imatralla järjestää joulun alla pienen hyväntekeväisyystapahtuman Joulujuoksun merkeissä.

facebook_kuva_joulujuoksu

Joulujuoksun ideana on lahjoittaa 20 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle (sillä rahalla yksi lapsi saa yhden päivän tukiperheessä), tulostaa itselleen juoksunumero, pukeutua jouluiseen asuun ja juosta 10 km. Jokainen voi juosta yksin tai ryhmässä, 10 km kerralla tai pienissä pätkissä, kunhan juoksu tapahtuu ennen jouluaattoa. Kuvia juoksusta voi lähettää Pelastakaa Lapset ry:lle, niitä sitten julkaistaan heidän sivuillaan ja Facebookissa.

Imatralla juoksuporukkamme juoksee Joulujuoksen yhteislenkkinä sunnuntaina 8.12. klo 15. Lähtö on urheilutalolta ja tarkoitus on juosta n.s pitkä Vuoksi, eli Imatrankosken sillan ja Tornansillan välit. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki haasteeseen osallistuvat!

ruutu-pipo_paassa

Täällä pipotehtailu senkun jatkuu. Edellisen postauksen bling bling pipo valmistui jo jokin aikaa sitten, mutta en löytänyt sitä äsken kuvattavaksi. Se on jo hautautunut johonkin pipokasoihin. Bling bling -teema jatkui myös tässä Circuitry-pipossa (Ravelry-ohje). Luin ohjeen huolimattomasti ja neuloin vahingossa yhden mallikerran liikaa kuviota, joten piposta tuli turhan korkea, ainakin omaan päähän. Neuloin pipon 7 veljestä raita + Säde-langoilla.

ruutupipo

 

Säde-lankaa on vielä 1,5 kerää jäljellä, joutuu varmaan vielä jonkun bling bling kaulurin tekemään 🙂

kupla-lapaset_kesken

Pipoja olisi vielä voinut tehdä lisääkin, mutta sitten iski akuutti lapastarve. Sen verran on jo viileää ulkona, että pelkillä sormikkailla ei tarkene enää ulkoilla. Malli on neulojia viime aikoina villinnyt Kupla. En kyllä ihmettele yhtään miksi malli on niin suosittu, kupliin jää heti koukkuun, niitä on niin mukava neuloa!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s